Property ID:    KEYIMMO-BAELSKAAI-26

Baelskaai 26

Vanaf
445.000
(excl. kosten)
Hendrik Baelskaai 26, 8400 Oostende
Te koop
Partner

Key Immo

Categorie
Appartement, Tweede verblijf
Slaapkamers
1 - 3
Badkamers
1 - 2
Bewoonbare oppervlakte
74 - 185
m2
Grond oppervlakte
11 - 55
m2
Garage
Ondergronds
Bouwjaar
2023
Prijs
Vanaf
445.000
(excl. kosten)

Baelskaai 26 op de Oosteroever in Oostende

In de nieuwe hippe stadswijk ‘Oosteroever’ in Oostende stellen wij u graag de residentie ‘Baelskaai 26’ voor. Gelet op de locatie van de site, de historiek die er aan hangt en het enorme potentieel maakt van dit project een uniek gegeven aan de Belgische Kust. Door de gunstige locatie ben je in de directe nabijheid van heel wat noodzakelijke faciliteiten.

Het nieuwbouwproject omvat 29 appartementen, 2 handelspanden en wordt opgetrokken in een duurzame baksteen die volledig geïntegreerd is in zijn omgeving. In deze residentie worden er 1-, 2- en 3 slaapkamerappartementen aangeboden met een bewoonbare oppervlakte van 74m2 tot 185m2 en met zeer ruime terrassen die variëren van 11m2 tot 55m2.

In dit project bieden wij appartementen met frontaal zicht op het visserijdok en zijdelings zeezicht, zicht op de skyline van Oostende of op het Central Park@Sea. Dit park van 1,2 hectare is een groene oase die rust en ontspanning garandeert, daarnaast fungeert ze als tegengewicht voor de Arcade.

Bovendien wordt ieder appartement voorzien van een hoogwaardige afwerking met volledige uitgeruste keuken en badkamer(s). De appartementen worden verkocht op plan en zijn dus nog aanpasbaar qua indeling en afwerking.

Meer weten over Baelskaai of woonproject Oosteroever? Klik dan hier door.

Baelskaai 26 in beeld

INTERIEUR
INTERIEUR
EXTERIEUR
EXTERIEUR
https://immowatchers.com/partners/key-immo/

Wens je meer informatie over Baelskaai 26?

We bezorgen jou de nodige info per e-mail en brengen jou met plezier in contact met onze partner.

privacy(Required)
https://immowatchers.com/partners/key-immo/

Gerelateerde panden of projecten

Vind hier een overzicht van gerelateerde panden of projecten.

Te koop
Invest
Vanaf € 197.500 (excl. kosten)
Sint-Paulus
Sint-Paulusstraat 27, 8400 Oostende
1 - 2
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 375.000 (excl. kosten)
Arcade
Fortstraat 9, 8400 Oostende
Appartement
1 - 3
Slaapkamer(s)
1 - 2
Badkamer(s)
64 - 198
m2
Bew. Oppervl.
64 - 198
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 359.000 (excl. kosten)
Residentie Pur'EAU
Westendelaan 54, 8430 Middelkerke
Appartement
2 - 3
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
82 - 122
m2
Bew. Oppervl.
82 - 122
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Invest
Vanaf € 360.000 (excl. kosten)
Crystal Residence
Troonstraat, 8400 Oostende
1 - 3
Slaapkamer(s)
1 - 2
Badkamer(s)
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Op aanvraag
Bew. Oppervl.

Gelegen in Oostende

Oostende, gelegen aan de Belgische kust (Middenkust) in West-Vlaanderen, is een bruisende stad met een aantrekkelijke mix van historisch erfgoed en moderne voorzieningen. Het vastgoedaanbod in Oostende omvat een diversiteit aan woningen, van charmante appartementen met zeezicht tot statige herenhuizen in het stadscentrum.

Mensen kiezen vaak voor vastgoed in Oostende vanwege de unieke maritieme sfeer, de levendige boulevard en het brede scala aan recreatieve activiteiten, waaronder watersporten en culturele evenementen. De stad biedt niet alleen een aangename levensstijl aan de zee, maar ook gemakkelijke toegang tot voorzieningen zoals winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Of het nu gaat om een tweede verblijf aan zee of een permanente woning met de voordelen van een kuststad, Oostende trekt mensen aan vanwege zijn unieke charme en levensstijl.

Oosteroever biedt plaats voor zowel zij die er vast willen gaan wonen, als zij die er een tweede verblijf willen aankopen. Zo is het gelegen aan de historische Oostende haven en ligt vlakbij enkele noodzakelijke faciliteiten als grootwarenhuizen, winkels en scholen.

Terzelfdertijd biedt de site heel wat mogelijkheden om te ontspannen. Ga gezellig tafelen op één van de restaurants of de brasserieën in de buurt, laat je gaan in de hippe boetiekjes of interieurzaken, kuier door de jachthaven, breng een bezoek aan Fort Napoleon of geniet van een zonnige strandnamiddag!